img

În prezent, (2017) au trecut 37 de ani. Aceleaşi sentimente, aceeaşi încredere

Familia, averea mea ...

    Celebrăm în fiece zi sărbătoarea pitagoreică numită „pacea familiei”. Împreună cu Cecilia, am parafrat în faţa tuturor, dar mai întâi în inimile noastre, consecvenţa drumului în doi, pe 12 iulie 1980.

    După 13 ani de activitate ca inginer proiectant în cadrul ISPE Iasi, sotia mea a avut curajul unei schimbări profesionale majore: a devenit managerul propriei firme, CESA SRL, având un număr de înregistrare la Registrul Comerţului de care este foarte mândră, J22-2479-1992. De peste 25 ani conduce aceeaşi firmă care activează cu succes şi onestitate pe una din cele mai concurenţiale pieţe, cea a magazinelor alimentare. Aici juriul cel mai exigent este format din clientul de zi cu zi, care dispune de extrem de multe alternative oferite de concurenţă, pentru a sancţiona cea mai mică nemulţumire. Nu a fost cazul, cea mai bună certificare a corectitudinii şi competenţei.

img

Florile familiei noastre

Avem doi băieţi ... și o fată!

    Andrei, născut pe 23 August 1983, absolvent al Colegiului Negruzzi şi al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare, în prezent inginer de sistem în cadrul unei foarte solide Societăţi pe Acţiuni.

    Timpul liber îl dedică unei frumoase pasiuni: arta fotografică. Sincer, mi-ar fi plăcut să urmeze o carieră didactică universitară. A fost foarte ferm, argumentând că în familia noastră e suficient un profesor universitar.

    Vlad, născut pe 7 Martie 1999, are peste 1,90 m înălţime, este azi în clasa a XII-a, se pregătește de bacalaureat și admitere la facultate.

    Din iunie 2016 familia noastră a devenit și mai frumoasă, Andrei și Geanina au spus la unison DA în fața darurilor și provocărilor vieții!

    După o viaţă de muncă, avem exact averea care ne trebuie ca să ne simţim confortabil, fără frustrări, nefiind supuşi unor presiuni materiale, vindicative sau reparatorii. Din punctul de vedere al băncilor nu prezentăm mare interes: nu avem niciun credit.

  • Telefon:
    +4 0721 571 325

  • Adresa:
    Iasi, Romania

Copyright 2017 © Alexandru Sălceanu - Toate drepturile rezervate