img

SETIS

Societatea Absolvenţilor Facultăţii de Electrotehnică din Iaşi

    Asociația SETIS (Societatea Absolvenţilor Facultăţii de Electrotehnică din Iaşi), entitate tip ALUMNI dar mai ales stare de spirit, reunește absolvenți ai fostei Facultăți de Electrotehnică (cu cele 4 secții de atunci, Electrotehnică, Energetică, Electronică și Telecomunicații, respectiv Automatică și Calculatoare) dar și a actualei Facultăți de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată.

    Scopul SETIS este cultivarea pe de o parte a legăturilor afective şi profesionale între Facultate şi absolvenţi în vederea creşterii eficienţei activităţilor facultǎţii, iar pe de altǎ parte între absolvenţi în scopul facilitǎrii legǎturilor profesionale şi sociale.

    În calitate de Decan, am fost președinte onorific în mandatul 2008-2012. Din mai 2016 sunt Director Executiv al Consiliului Director.

    SETIS este principalul sponsor al Conferințelor Internaționale EPE organizate de Facultatea noastră, pentru Octombrie 2018 fiind deja în pregătire cea de-a 10-a ediție. În același timp, susține financiar proiecte, activități, concursuri studențești.

  • Telefon:
    +4 0721 571 325

  • Adresa:
    Iasi, Romania

Copyright 2017 © Alexandru Sălceanu - Toate drepturile rezervate